Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:15

Кролевецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. М.О.Лукаша

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 15 » Табір «Веселка» - відкрив свої двері!
14:03
Табір «Веселка» - відкрив свої двері!

Табір «Веселка» - відкрив свої двері!

         3 червня 2015 року, в Кролевецькій ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім. М.О.Лукаша відбулося свято - відкриття оздоровчого майданчика з денним перебуванням «Веселка». Відкритття пришкільного табору підготували учні 4 класу (класовод Ігнатенко О.І. ) Усіх присутніх зачарував чудовий танок, який виконали учні 5 класу. Звучали вірші про літо, сонце, щасливе дитинство, прекрасне майбутнє та канікули.

Діти об'єдналися у 4 загони: 1 клас -  "Капітошки", 2 клас - "Сонечко",

3 клас - "Посмішка" , 4 клас - "Бджілки"

Традиційно, літній день у пришкільному таборі розпочинається з ранкової зарядки під веселий музичний супровід, яку проводить педагог-організатор Пузина І.В.

Впродовж навчального року в погоні за успішністю та якістю знань залишається небагато часу на різноманітні цікаві виховні заходи, а на розважальні й зовсім часу нема. Коли ж, як не в перший місяць літніх канікул надолужити та вдосконалити те, що за браком часу залишилось незакінченим!

  Тому загін «Бджілки» 4 класу (класовод Ігнатенко О.І.) вирішили розширити свої знання про історичні події афганської війни. 4 червня діти вирушили на екскурсію до Меморіалу воїнам-афганцям.

     Незабутніми залишилися спогади другокласвників (класовод Саєнко О.В.) про відвідування музею кролевецького рушника, що розмістився в маєтку Огієвських. Для дітей провели змістовну і цікаву екскурсію, познайомили з визначними пам’ятними місцями, пов’язаними з перебуванням Т.Г. Шевченка у місті Кролевець.

                  10 червня учні третього класу (класовод Дуля С. М.) табірного  загону «Посмішка»  здійснили екскурсію до Національного історико-культурного заповідника”Гетьманська столиця” в м. Батурин.

         Учні побували в палаці останнього гетьмана України К. Г. Розумовського, відвідали архітектурно-меморіальний комплекс “Цитадель Батуринської фортеці”, з оглядового майданчика якого(29 метрів), гордо майорить державний прапор України, а також пройшлися по маєтку головного судді Кочубея. Розповіді  екскурсоводів заворожували дітей та дорослих своїми історіями, оповіданнями про часи минулого, про життя людей, які в битвах відстоювали незалежність України.

          11 червня загін «Капітошка» 1 класу ( класовод Очкур С.І., вихователь Руденко Л.В.) відвідав пожежну частину. Рятувальники захоплююче розповідали про свою відповідальну професію, показали учням пожежний інвентар, запропонували школярам побувати в ролі пожежників. А наприкінці екскурсії всі отримали солодощі, що ще більше закріпило враження першокласників від побаченого. Їм  настільки сподобалося в пожежній частині, що повертаючись  з неї, майже кожен з хлопчиків мріяв стати рятувальником.

Переглядів: 811 | Додав: слава | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 SergHouct  
0
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/zdaniya-i-doma-iz-metallokarkasa/>анадырь из чего строят дома</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz